Miten aloitan?

Pelimuotoja ja -tapoja on useita. Valikoimasta löytyy sekä pika-, taito- että porukkapelejä.  Totoa voit pelata paikan päällä ravitapahtumissa, netissä ja mobiilissa sekä noin 1 000 myyntipisteessä ympäri Suomen.

Pelin tekeminen verkossa tai mobiilissa

Voit pelata Totoa netissä Toton pelipalvelussa sekä Toto-mobiilissa. Pelitilin perustaminen edellyttää 18 vuoden ikää. Rekisteröityäksesi tarvitset henkilötunnuksesi sekä suomalaisen pankkitilin voitonmaksua varten. Pelataksesi verkossa sinun tulee rekisteröityä Toton pelipalvelun sivustolle. Kohdasta Pelimuodot löydät kaikkien pelattavissa olevien pelimuotojen säännöt, sekä ohjeet eri pelimuotojen tekemiseen verkossa sekä myyntipisteessä.

Kadonnut käyttäjätunnus tai salasana
Kadonneen tai unohtuneen käyttäjätunnuksen tai salasanan voit tilata soittamalla Veikkauksen asiakaspalveluun 0200 55 000 (pvm/mpm, 24/7) tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu[a]veikkaus.fi. Mikäli olet ilmoittanut asiakastiedoissasi sähköpostiosoitteen, uusi salasana lähetetään ko. osoitteeseen. Mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta tai käyttäjätunnus on kadonnut / unohtunut, tiedot toimitetaan kirjeessä.

Pelaaminen myyntipisteessä / raviradalla

Parhaiten ravitunnelmaan pääsee raviradalta käsin. Suomessa on parikymmentä ympäri vuoden toimivaa ravirataa. Kesällä tunnelmaa tarjoavat maakuntaratojen lisäksi kesäradat ja suurtapahtumat. Pelattaessa myyntipisteessa, kuten R-kioskilla tai paikan päällä raviradalla sinun tulee täyttää Toto-kuponki.  Ohjeet kupongin täyttämiseen löydät täältä.

Siirry verkkopeliin >>  Siirry Toto-mobiiliin >>Etsi lähin myyntipiste >>