TotoTV ja videoarkisto

Yleiset asiat (tilaaminen, aikataulut)

 1. Miten tilaan TotoTV:n omaan televisioon?
  TotoTV:n voit tilata televisioon kaapeliverkon, IPTV:n tai Watson TV-tikun välityksellä. Kaapeliverkossa ota yhteys omaan palveluntarjoajaasi,  heidän kauttaan voi ostaa kuten minkä tahansa maksukanavan. IPTV-palvelussa TotoTV välitetään kodin Internet-yhteyttä käyttäen ja katselu tapahtuu normaalisti televisiosta. TotoTV-palvelua tarjoavat: Anvia, DnaWelho, Elisa, Lounea, Lumotv, Maxivision, Pietarsaaren Seudun Puhelin, Sonera, Tampereen Tietoverkko, Kaisanet ja Watson.
  Tarkemmat ohjeet TotoTV:n tilaamiseen löydät täältä.
 2. Miten katson TotoTV:tä netissä? 
  TotoTV-sivustolla voit katsoa sekä suoria TotoTV-lähetyksiä että vanhoja tallenteita aiemmista raveista ja tapahtumista. 
  ​Suorien lähetysten katsominen vaatii kirjautumisen pelitilille. Live-lähetykset ovat ilmaisia Toto-pelipalvelun rekisteröityneille käyttäjille.
  Tekniset vaatimukset ja opastus TotoTV:n katsomiseen löytyvät kätevästi  täällä.
 3. Näkyykö TotoTV:ssä tänään lähtö X? Milloin lähetys radalta alkaa? 
  Lähetys radalta alkaa yleensä puoli tuntia ennen ravien alkua. 
  TotoTV:n ohjelmatiedot löytyvät täältä.
  Mikäli jokin opetus- tai koelähtö on aikataulutettu ajettavaksi raveissa ennen tätä ajankohtaa, lähtöä ei yleensä näytetä suorana TotoTV:ssa. 
  Kannattaa kuitenkin seurata lähetystä ja videoarkistoa jos lähtö ilmestyisi sinne näkyviin päivän aikana.

TotoTV-ongelmat

 1. Miksi TotoTV-kuva ei näy ollenkaan / kuva pätkii / kuva on huonolaatuinen (nettistream)? 
  Selaimesi asetukset saattavat vaikuttaa sivuston toimintaan. 
  Kannattaa myös tarkistaa, että sinulla on uusin versio Flash Player -ohjelmasta. Uusimman ohjelmiston voi ladata täältä.
  Jos videot eivät vieläkään näy, voit kokeilla selaimen välimuistin tyhjentämistä tämän sivun ohjeita noudattaen.
  Lisää neuvoja mahdollisiin ongelmatilanteisiin löytyy TotoTV:n INFO-sivustolta.
  Jos kuvayhteys pätkii, kannattaa kokeilla ensiapuna valita kuvan alta Matala-laatuinen kuvayhteys. On mahdollista, että nettiyhteys ei ole tarpeeksi nopea tai tasalaatuinen ja kuvanlaatu on siksi heikko.
 2. Miksi netin TotoTV-sivulla tiettyä lähetystä klikkaamalla aukeaakin kokonaan toinen ravilähetys? 
  Kannattaa ihan ensin kokeilla päivittää TotoTV-sivu näppäimistön F5-näppäimellä ja katsoa, aukeaako oikea kanava sen jälkeen. Myös katseluikkunan uudelleenavaaminen auttaa usein asiaan.
 3. Milloin lähtö X tulee näkyviin videoarkistoon? 
  Videokirjastojen lähtöjä päivitetään ravien aikana ja usein kaikki lähdöt löytyvät viimeistään seuraavan päivän puoleen päivään mennessä palvelusta.
  Jos lähdön tallentamisessa on ilmennyt teknisiä ongelmia, lähdön lisäämisessä arkistoon saattaa esiintyä muutaman päivän viive.
 4. Milloin Satavarma esitetään ja tulee nähtäväksi videoarkistoon? 
  Satavarma-lähetys tulee yleensä torstai-illan aikana näkyviin videoarkiston Bonusvideot-osioon. Satavarma-jaksot löytyvät valitsemalla ne kuvan alta Kategoriat-valikosta.
 5. Saako videokirjaston lähtöjä linkittää omalle sivulle? 
  Saa linkittää vapaasti. Tätä tarkoitusta varten palvelusta arkistokuvan oikealta puolelta löytyy painikkeet ”Lähetä” ja ”HTML-koodi”, jolla suoran linkin saa käytettäväksi omalla sivullaan.
  Arkistovideon saa jaettua myös Facebookiin painamalla Facebookin logoa.