Jackpot

Keskiviikkona Suomen Toto65- ja Ruotsin Toto86-peleissä jackpotit - päävoitot yhteensä 2,26 miljoonaa euroa! 
 

Nyt kannattaa lähteä Veikkauksen Toto-porukkapelillä jackpotjahtiin! 

Keskiviikkona 18. tammikuuta Suomen Toto65- ja Ruotsin Toto86-kierroksilla pelataan jackpoteista. Vermon Toto65-kierroksen päävoittoluokalle siirtyi viime viikolta lisärahaa 88 277,80 euroa. Päävoitto vain yhdelle 6 oikein -tulokselle on 260 000 euroa. Ruotsin Toto86-kierroksella on jaossa muhkeat 1 128 948,23 euroa, joten päävoitto voi kohota 2 000 000 euroon. Ruotsin Toto86  pelataan ns. Xpress-kierroksena, joka ravataan Solvallan ja Åbyn ratojen kesken. Peliaikaa on keskiviikkona Toto65-peliin klo 19.15 ja Toto86-peliin klo 21.30 saakka.

Porukkapelissä pääset pienemmällä panoksella kiinni suurempaan peliin ja helposti mukaan ravipelien maailmaan! Veikkauksen Toto-pelien sivuilta löydät porukkapelejä keskiviikkoillan Toto65- ja Xpress-raveihin.

Porukkapelissä yksi peli koostuu useasta eri osuudesta. Osta osuus asiantuntijoiden laatimasta Toto-porukasta tai muiden pelaajien tekemästä porukkapelistä. Voit myös haastaa itsesi ja laatia oman porukkapelin, jonka voit jakaa kavereidesi kanssa tai laittaa muiden pelaajien ostettavaksi! Vähintään yksi osuus pelistä jää aina sinulle itsellesi.  Veikkauksen Toto-pelien porukkapelejä voit pelata Toton pelisivustolla, myyntipisteessä tai raviradalla.

Napataan jackpot porukassa!

 

TOIMI NÄIN KESKIVIIKKONA TOTO65-JACKPOTIN KANSSA

  1. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Veikkauksen Toto-pelien asiakkaaksi, tee se nyt!
  2. Porukkapelejä Toto65-Jackpotpeliin on myynnissä runsaasti koko päivän ajan, mutta niitä tulee myyntiin enemmän illan aikana Toto-pelipalvelun sivustolle Totoporukat, Pelaajaporukat ja Ryhmäpelaajaporukat -osioihin.
  3. Nappaa haluamasi porukkapeli ja osuuksien määrä.
  4. Toto65-peliaika päättyy keskiviikkona klo 19.15, jonka jälkeen voit siirtyä TotoTV:n ääreen jännittämään osuvatko pelisi! 

  pelaajaporukoihin >>   TOTOporukoihin >>   RYHMÄpelaajaporukoihin >>  pelaa mobiilisovelluksella >> 

 

TOIMI NÄIN KESKIVIIKKONA TOTO86-JACKPOTIN KANSSA

  1. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Veikkauksen Toto-pelien asiakkaaksi, tee se nyt!
  2. Porukkapelejä Toto86-jackpotpeliin on myynnissä runsaasti koko päivän ajan, mutta niitä tulee myyntiin enemmän illan aikana Toto-pelipalvelun sivustolle Totoporukat, Pelaajaporukat ja Ryhmäpelaajaporukat -osioihin.
  3. Nappaa haluamasi porukkapelit ja osuuksien määrä.
  4. Toto86-peliaika päättyy keskiviikkona klo 21.30, jonka jälkeen voit siirtyä TotoTV:n ääreen jännittämään osuvatko pelisi! 

  pelaajaporukoihin >>   TOTOporukoihin >>   RYHMÄpelaajaporukoihin >>  pelaa mobiilisovelluksella >> 

 

Lue lisää pelaajaporukoista >> 

Lue lisää ryhmäpelaajaporukoista >>