Pelimuodot

Toto-peleissä pelataan ravi-, laukka- tai ratsastuskilpailujen tuloksista. Pelejä on useita, sillä valikoimasta löytyy sekä pika- että taitopelejä jokaisen pelaajan makuun.

Helpot peruspelit

Suosituin Toto-peli on Kaksari, jossa pitää tietää lähdön kaksi parasta hevosta. Helpompia ja varsinkin aloittelevalle pelaajalle osumia tuovia pelejä ovat Voittaja ja Sija. Näissä peleissä voitot ovat muutamista euroista useisiin satoihin euroihin. Helppo peli on myös Sijapari, jota pelataan Ranskan raveihin.

Lisää haastetta

Eksaktassa tulee tietää lähdön kaksi parasta oikeassa järjestyksessä. Eksaktaa pelataan Ranskan raveihin. Troikka- ja Päivän Duo -pelejä voi pelata kaikissa ravikilpailuissa, mutta ainoastaan tiettyihin lähtöihin. Pelattavat lähdöt ilmoitetaan lähtölistoissa sekä pelisivustolla. Päivän Duossa pelaaja valitsee kahden eri lähdön voittajahevoset. Troikassa pelaajan tulee tietää saman lähdön kolme parasta hevosta oikeassa järjestyksessä. Troikka on haastava peli, mutta tarjoaa usein suuria kertoimia. 

Toto-peleillä jopa miljonääriksi

Ravikilpailuissa pelataan päivittäin vähintään yhtä niin sanotuista T-peleistä, joissa pelaajan täytyy tietää 4–7 eri lähdön voittajahevoset. T-pelit ovat haastavia, mutta ehkä sen vuoksi hyvin suosittuja ja pelivaihdoiltaan isoja. T-pelejä ovat Toto76, Toto75, Toto86, Toto65, Toto64, Toto5 ja Toto4. Toto75-pelissä on jaettu jopa miljoonaluokan voittoja!

Tutustu lisää Toto-peleihin!

Pelaamaan >>