Pelitilin rekisteröinti

Täältä löydät ohjeet pelitilin rekisteröimiseen Toto-pelipalvelun sivustolla sekä Toto-mobiilissa. Voit käyttää pelipalvelun toimintoja myös ilman rekisteröintiä, mutta et voi vielä pelata tai käyttää järjestelmän palveluja kuten katsoa veloituksetta suorana TotoTV-lähetystä netissä. Rekisteröinnin voit suorittaa Uusi Toto-pelaaja? -linkistä etusivulta.

  • Pelitilin avaamiseen tarvitaan henkilötiedot, yhteystiedot sekä suomalainen pankkitilin numero.
  • Käyttäjätunnuksen tulee olla pituudeltaan 3-12 merkkiä ja salasanan 8-12 merkkiä. Isot ja pienet kirjaimet tulkitaan eri merkeiksi, ole siis tarkkana kumpia käytät.
  • Rekisteröinnin yhteydessä järjestelmä kirjaa käyttäjän automaattisesti järjestelmään.
  • Tullessasi palveluun seuraavan kerran, tulee palveluun kirjautua käyttäen rekisteröinnissä valittua käyttäjätunnusta ja salasanaa. Täytä molemmat täsmälleen siinä muodossa kuin olet ne käyttäjäksi rekisteröityessäsi antanut: järjestelmä tulkitsee isot ja pienet kirjaimet eri merkeiksi.

Siirry pelaamaan >> Rekisteröidy >>

Pelitilin rekisteröinti verkkosivustolla

Kadonnut käyttäjätunnus tai salasana

Kadonneen tai unohtuneen käyttäjätunnuksen tai salasanan voit tilata sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu(a)veikkaus.fi tai soittamalla numeroon 0200 55 000 (pvm/mpm). Mikäli olet ilmoittanut asiakastiedoissasi sähköpostiosoitteen, uusi salasana lähetetään ko. osoitteeseen. Mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta tai käyttäjätunnus on kadonnut / unohtunut, tiedot toimitetaan kirjeessä.