Pelitilin toiminnot

Täältä löydät tietoa mitä toimintoja pelitilisi pitää sisällään. Jotta voit pelata Toto-pelejä verkkopelisivustolla tai Toto-mobiilissa tulee sinun rekisteröity Toto-pelien asiakkaaksi.

Pelitili toiminnot

Pelitapahtumat
Pelitili-painikkeesta pääset siirtämään rahaa pelitilillesi, tutustumaan pelaamiisi peleihin, asiakastietoihisi ja muihin pelitilin saldoon vaikuttaviin tapahtumiin. Pelitili -painike ilmestyy yläriville, kun olet kirjautunut pelitilillesi.

Tilitapahtumat -kohdasta näet kuukausiyhteenvedon pelitilistäsi, pääset katsomaan pelaamiasi pelejä sekä muita pelitilisi saldoon vaikuttaneita tapahtumia.

aikaPäivämäärä ja kellonaika koska peli on pelattu
kohdeRadan tunnuskirjain, päivämäärä ja lähtö
tapahtuma ja peliTilitapahtuma tai pelimuoto
tilaKertoo pelin tilan esim. lunastettu
yhdistelmäPelatut hevoset, T-peleissä varahevoset on merkitty sulkuihin varsinaisten hevosten perään
arvo (€)Pelin kokonaishinta
voitto (€)Pelin voittosumma
palautus (€) Pelistä tehty palautus
Summa (€)Pelin lopullinen hinta / voitto mahdollisten lunastuksien jälkeen


Pelivarausten peruminen
Toton pelijärjestelmä avautuu aamulla klo 9 ja sulkeutuu päivän viimeisten ravien jälkeen, minkä aikana pelaaminen on mahdollista.

Tehtyjä pelejä ei voi perua tai muuttaa. Ennakkoon pelatut pelit ovat heti voimassa ja pelit veloitetaan välittömästi sen jälkeen, kun asiakas on ne hyväksynyt.


Asiakastiedot
Asiakastiedot -sivulla voit täydentää tai päivittää Toto-pelipalvelun yhteystietojasi ja vaihtaa salasanasi tai käyttäjätunnuksesi. Voit myös vaihtaa järjestelmän kielen: kielivaihtoehdot ovat suomi, ruotsi ja englanti. Mikäli haluat päivittää nimeäsi tai sosiaaliturvatunnustasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu(a)veikkaus.fi tai puh. 0200 55 000 (pvm/mpm). .
 
Muista painaa Päivitä-nappia muutettuasi tietojasi, muuten ne eivät tallennu järjestelmään.
 
 
Profiili
Profiilisi-valikosta voit muokata palvelun asetuksia. Voit valita suosikkiraviratasi, jolloin saat ilmoituksen järjestelmään kirjautuessasi, mikäli suosikkiraviradallasi järjestetään ravit. Voit myös valita oletuspelimuodon ja tähän sopivan panoksen, lähtölistan pituuden ja maksimisumman yhdelle pelille. Näitä tietoja käytetään siirtyessäsi pelaamaan. Järjestelmä antaa toivomuksiesi mukaisen pelikuponkipohjan sekä haluamasi pituisen lähtölistan. Järjestelmä estää myös ylittämästä antamaasi yhden pelin maksimisummaa.
 
Näytä pelitilin saldo -valinnalla voit päättää näytetäänkö pelitilisi saldo sivuston oikeassa yläkulmassa.

 

Siirry pelamaan >>