Porukkapelit

Löydä oma hevosesi hyvässä porukassa!

Löydä oma suosikkihevosesi ja jännitä hyvässä porukassa kuinka lempihevosesi menestyy Toto-lähdöissä. Toto-pelaaminen on parhaimmillaan porukassa ja porukkapelit ovat helppo tapa tutustua ja tempautua Totoamisen kiehtovaan maailmaan. Porukkapelissä yksi peli koostuu useasta eri osuudesta. Porukkapelejä voi ostaa ja tehdä Toto76-, Toto75-, Toto86-, Toto65-, Toto64-, Toto5-, Toto4-, Troikka- ja Päivän Duo -peleihin. Kaikista pelimuodoista on tarjolla useita erilaisia ja erihintaisia porukkaosuuksia.

Osta osuus asiantuntijoiden laatimasta Toto-porukasta tai muiden pelaajien tekemästä porukkapelistä. Voit myös haastaa itsesi ja laatia oman porukkapelin, jonka voit jakaa kavereidesi kanssa tai laittaa muiden pelaajien ostettavaksi! Vähintään yksi osuus pelistä jää aina sinulle itsellesi.  Toton porukkapelejä voit pelata pelisivustollamme, myyntipisteessä tai raviradalla.

Lisää tunnetta porukkapeleihin suosikkihevosesi kanssa!

Voit etsiä itsellesi parhaiten sopivan valmiin porukkapelin sivustoltamme pelikohteen, pelimuodon, pelin laatijan, hintaluokan  - tai suosikkihevosesi nimellä.

siirry pelisivustolle >>

täältä löydät lähimmän myyntipisteesi >>


näin ostat porukkaosuuden:

  1. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Toton asiakkaaksi, tee se nyt!
  2. Porukkapelejä on myynnissä pelisivuston Totoporukat (asiantuntijoiden porukat), Pelaajaporukat (muiden pelaajien porukat) ja Ryhmäpelaajaporukat (hajotukset) -osioissa. Valitse haluamasi osio.
  3. Valitse valikoimasta haluamasi porukkapeli sitä klikkaamalla, valitse osuuksien määrä ja lähetä peli järjestelmään.
  4. Löydät ostamasi peliosuuden tiedot omalta pelitililtäsi kohdasta Tilitapahtumat. Pelilähtöjä ja porukkasi osumista voit jännittää suorana TotoTV:sta. Muista, että Toton pelipalvelussa netissä ja mobiilissa on aina maksuton kuva!
  5. Porukan kohdalle osuneet voitot maksetaan osuuksien mukaisesti suoraan jokaisen pelaajan omalle pelitilille.

osta totoporukka >>Osta pelaajaporukkA >> Osta ryhmäpelaajaporukkA >>