Porukkapelit

Porukalla hauskempaa!

Porukkapelit ovat helppo tapa tutustua ja tempautua Totoamisen kiehtovaan maailmaan. Porukkapelissä yksi peli koostuu useasta eri osuudesta. Porukkapelejä voi ostaa ja tehdä Toto76-, Toto75-, Toto65-, Toto64-, Toto5-, Toto4-, Troikka- ja Päivän Duo -peleihin. Kaikista pelimuodoista on tarjolla useita erilaisia ja erihintaisia porukkaosuuksia.

Osta osuus asiantuntijoiden tai muiden pelaajien tekemistä porukkapeleistä. Voi myös haasta itsesi ja laatia oman porukkapelin, jonka voit jakaa kavereidesi kanssa tai laittaa muiden pelaajien ostettavaksi! Vähintään yksi osuus pelistä jää aina sinulle itsellesi. 

Porukoista riittää kuponkia koko laumalle!​


näin ostat porukkaosuuden:

  1. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Toton asiakkaaksi, tee se nyt!
  2. Porukkapelejä on myynnissä pelisivuston Totoporukat (asiantuntijoiden porukat), Pelaajaporukat (muiden pelaajien porukat) ja Ryhmäpelaajaporukat (hajotukset) -osioissa. Valitse haluamasi osio.
  3. Valitse valikoimasta haluamasi porukkapeli sitä klikkaamalla, valitse osuuksien määrä ja lähetä peli järjestelmään.
  4. Löydät ostamasi peliosuuden tiedot omalta pelitililtäsi kohdasta Tilitapahtumat. Pelilähtöjä ja porukkasi osumista voit jännittää suorana TotoTV:sta. Muista, että Toton mobiilisivuilla m.fintoto.fi on aina maksuton kuva!
  5. Porukan kohdalle osuneet voitot maksetaan osuuksien mukaisesti suoraan jokaisen pelaajan omalle pelitilille.

osta totoporukka >>Osta pelaajaporukkA >> Osta ryhmäpelaajaporukkA >>