Ranskan Toto-pelikohteet

Ranskasta on tarjolla Toto-pelikohteita useamman kerran viikossa. Tarjolla on siis Euroopan johtavan ravimaan kohteet, satojen tuhansien euron lähtövaihdot ja huippulähdöt! 

Totoa pelataan samaan yhteiseen pooliin Ranskan kanssa, mikä tarkoittaa samaa voitonjakoa molemmissa maissa. Kaikkiin Ranskan lähtöihin pelataan Kaksari-, Voittaja- Sija- ja Eksakta-pelejä. Troikkaa pelataan ainoastaan mikäli lähdössä on enintään yhdeksän hevosta. Muissa lähdöissä Ranskassa pelataan Trio-peliä, johon ei voi osallistua meidän kauttamme. 

Lähdöissä noudatetaan Ranskan ravikilpailu- ja Toto-pelisääntöjä. Ranskassa on hyvin tyypillistä hylätä laukasta ja epäpuhtaasta ravista helposti, mikä voi tapahtua vielä maaliintulon jälkeen. 

Ranskassa kilpailee paljon ruotsalaisia ja italialaisia hevosia, jotka vaikeuttavat peliä ja ovat varsinkin alemmissa sarjoissa vieraita ranskalaisille pelaajille. 

Ulkomaisille pelaajille ongelmia aiheuttavat myös Ranskan preparé-kulttuuri. Se tarkoittaa hevosen valmistelua seuraavaan startiiin. Eniten niitä on suurkilpailujen alla. Tunnetuin preparé-kilpailu on Amériquen viimeinen esikisa, Prix de Belgique, jossa takamatkan hevosilla tullaan usein täysillä vasta loppusuoralla. Preparésta voi kertoa myös se, että hevoselta ei oteta pois kenkiä. Vincennesin rata on pääsääntöisesti niin hyvässä kunnossa, että siellä voi ajaa kengittä myös talvella. 

Ranskan päärata, Vincennes, sijaitsee Pariisissa. Vincennesissä ravataan joka vuosi Ranskan raviurheilun päätapahtuma Pariisin talvimeeting. Tapahtuma huipentuu tammikuun lopussa ravattavaan Grand Prix d´Amériqueen, jonka pääpalkinto on peräti tasan miljoona euroa!

Ranskan Toto-pelisääntöjen poikkeukset >>

Pelaamaan >>