Ravivihjeet

Vihjeet Toto-pelien avuksi

Toto-pelien suunnittelun avuksi on tarjolla lukuisa vihjepalveluita – ilmaisia ja maksullisia.

Veikkaus tarjoaa päivittäin ilmaisia ravivihjeitä kaikkiin kotimaan Toto-raveihin, Ruotsin pelikohteisiin sekä suurimpiin muihin ravitapahtumiin ulkomailla. Vihjeitä laaditaan tavallisesti vain vähän ennen varsinaista ravitapahtumaa, jotta hevosten päivän kunto sekä mahdolliset startista poisjäännit saadaan huomioitua vihjeissä.

Päivän vihjeet voit tarkistaa päivittäin Toto-pelipalvelun sivustolla sijaitsevalta Pelaa-sivulta. Jokaisen yksittäisen kilpailutapahtuman alta löytyvät kyseiseen tapahtumaan laaditut vihjeet erilliseltä Vihje-välilehdeltä. Pelaa sivun välilehdeltä löydät myös hyödyllisen Datamaatin, josta näet ravilähtöjen kaikkien osallistujien edellisten lähtöjen juoksunkulut ja analyysit niiden suorituksista.

Toto-vihjeitä löydät myös Toto.fi-sivuston uutisista sekä selaamalla tämän sivun alaosasta löytyvää vihjelistausta.

Myös ilmaisia videovihjeitä tarjolla

Suomen ja Ruotsin viikon pääraveihin on tarjolla lisäksi ilmaisia videovihjeitä. Torstaisin ilmestyvässä Satavarma -vihjelähetyksessä ruoditaan viikon Toto76-peliä ja perjantaisin ilmestyvässä Ruotsin videovihjelähetyksessä peliasiantuntijat käyvät läpi Ruotsin Toto75-pelin lähtö lähdöltä. Keskiviikkoisin ilmestyy oma videovihjelähetys myös Ruotsin Toto86-kierrokselle. Keskiviikon Vermon Toto65-kierrokselle on myös saatavilla videovihjeet. TIpsinsä Vermoon antavat tuolloin viikoittain Torvisen ohjastajaveljekset.

Videovihjeet löydät TotoTV:n Bonusvideoista

Ilmaisia vihjeitä on päivittäin jaossa myös TotoTV-kanavan lähetyksissä, IS Ravit ja MTV Ravit -sivustoilla ja raviratojen omilla nettisivuilla.

Maksullisia ravivihjeitä myyvät yksityiset vihjepalvelut.

Pelaamaan >>