Ruotsin Toto-pelikohteet

Ruotsiin pelataan samoja pelimuotoja kuin Suomeen: Voittaja, Sija, Kaksari, Troikka, Päivän Duo, Toto4, Toto5 ja Toto65. Näiden lisäksi pelataan myös Toto64-, Toto86- ja Toto75-pelejä.

Ruotsissa kilpailee säännöllisesti useita suomalaishevosia ja –ohjastajia, mikä voi auttaa pelien laatimisessa jos ruotsalaiset valjakot eivät ole tuttuja. Ruotsissa vaikuttaa myös useita suomalaistaustan omaavia menestyneitä valmentajia, kuten Timo Nurmos. Erityisesti Solvallassa ja Bodenissa on ravikilpailujen aikaan vahva suomalaisedustus.

Ruotsin Toto-pelisääntöjen poikkeukset >>

Pelaamaan >>


Arki-illat

Maanantain, tiistain, torstain, perjantain ja sunnuntain pääpelinä on kolmen voittoluokan Toto64. Tässä pelimuodossa jackpotit ovat varsin yleisiä, eli useamman kerran kuukaudessa myös suomalaisten pelaajien on mahdollista tavoitella ylimääräistä rahaa.

Toto64-ravien Toto-pelimuodot

Toto64lähdöt 4-9
Toto4lähdöt 6-9
Päivän Duolähdöt 8-9
Troikkalähdöt 7, 11
Voittaja, Sija, Kaksarijokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>


Keskiviikko

Keskiviikkoisin Ruotsiin pelataan Toto86-peliä. Toto86 pelataan ristiin kahden radan kesken ns. Xpress-raveina. Keskiviikkoilloista vetovastuussa on yleensä Tukholman lähistöllä sijaitseva Solvallan ravirata, jossa nähdään viikoittain reilusti suomalaisia osallistujia.

Keskiviikon Toto-pelimuodot

Toto86alkaen lähdöstä 6
Päivän Duolähdöt 9-10
Voittaja, Sija, Kaksari, Troikkajokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>


Lauantai

Suomesta pelataan lauantai-iltaisin Ruotsin Toto75-peliä. Lisäksi tarjolla on myös muina päivinä järjestetyt erilliset ekstra-Toto75-kierrokset. Ruotsin ravien kesto venyy lähelle iltauutisia tarjoten Toto-peleistä kiinnostuneille mielenkiintoisia pähkinöitä lauantai-illan ratoksi.

Lauantain Toto-pelimuodot

Toto75lähdöt 5-11
Toto5lähdöt 7-11
Toto4lähdöt 1-4
Päivän Duolähdöt 2-3 & 10-11
Troikkalähdöt 4, 7, 12
Voittaja, Sija Kaksarijokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>

Sunnuntai

Suomesta pelataan sunnuntaisin 5.3.2017 alkaen Ruotsiin Toto75 Grand Slam-kierroksia. Lähdöissä on normaalisti 10-12 hevosta ja ensimmäinen osalähtö starttaa klo 16:50. Lähdöt ajetaan kahdessa tunnissa. Kierroksen minimipanos on kaksinkertainen normaaliin Toto75-kierrokseen nähden eli 0,10 euroa (Ruotsissa 1 SEK). Ainoalla oikealla 7 oikein -tuloksella voittaa 1,5 miljoonan euron takuupotin.

Pikapeleillä ei voi osallistua Toto75 Grand Slam-kierroksille. Ratanumero on 54.

Pelaamaan >>