Ryhmäpelaajaporukat

 • Juuri nyt

Ryhmäpelaajaporukat

Nyt voit pelata porukalla myös hajotus-, pelitiedosto- ja Päivän Duo kalkulaattori -pelejä! 

Ryhmäpelaajaporukka voidaan jakaa enintään 20 osuuteen ja rajoituksena on enintään 200 pelisysteemin määrä jaettavaa osuutta kohti.

Perusta oma ryhmäpelaajaporukka >> Muiden laatimat ryhmäpelaajaporukat >>


Hajotuspelin jakaminen osiin

Hajotusohjelma on tarkoitettu helpottamaan voittamista Toto4-, Toto5-, Toto65-, Toto64-, Toto76- ja Toto75-peleissä ja samalla vähentämään pelin kokonaishintaa. Hajotuksessa asetat itse peliisi ehdot, joiden perusteella määrittyvät hajotuskaaviot ja samalla hajotusta vastaavat järjestelmät. Hajotusohjelma mahdollistaa useiden hevosten mukaan ottamisen kokonaishinnan pysyessä kohtuullisena.

 1. Valitse jokaiseen lähtöön voittajaehdokkaat. Voit asettaa hevosia neljään eri kategoriaan haluamasi määrän. Kategoriat on merkitty A-, B-, C tai D. Sinun ei tarvitse välttämättä käyttää kaikkia kategorioita jokaisessa lähdössä.
 2. Voit myös valita haluamasi tavan varahevosten valintaan. Valitsemalla varahevosjärjestyksen mukaan - valinnan varahevoset valitaan riveille aina sen hetkisen paremmuusjärjestyksen mukaisesti poistaen jo rivillä olevat yhdistelmät. Vaihtoehtoisesti voit valita valinnan Alemmista kategorioista varahevosjärjestyksen mukaan. Tällöin riville valittavat varahevoset tulevat aina seuraavasta alemmasta kategoriasta varahevosjärjestyksessä.
 3. Hevosten valinnan jälkeen asetat ehdot eri kategorioiden toteutumiselle. Valitset monenko lähdön voittajan pitää kuulua A-, B-, C tai D-kategoriaan. Pelin hajotuksen voit tehdä myös valmiilla hajotustaulukolla. Tällöin valitset vain hevoset A-, B-, C tai D-kategorioihin sekä valmiin hajotustaulukon.
 4. Mikäli haluat tehdä pelistäsi porukkapelin, klikkaa ”Jaa peli osiin”.
 5. Paina laske -nappia ja hajotusohjelma laatii valitsemiesi hevosten ja kategoriamääritysten perusteella vastaavat järjestelmät.
 6. Valitse kuinka moneen osuuteen haluat jakaa pelisi ja kuinka monta osuutta haluat pitää itselläsi.
 7. Voit tarjota pelisi osuudet muiden pelaajien ostettavaksi klikkaamalla "Myytävät osuudet näkyvissä kaikille" – valintaa.
 8. Voit myös valita, haluatko nimesi muiden pelaajien nähtäville.
 9. Voit myös valita, saako pelaaja ostaa vain yhden osuuden pelistäsi klikkaamalla "Vain yksi osuus myyntiin pelaajaa kohden”.
 10. Tarkista ja hyväksy pelin tiedot.
 11. Voit jakaa pelisi valitsemassasi sosiaalisessa mediassa tai muulla haluamallasi tavalla pelin mukana tulleen linkin avulla.
 12. Toisen pelaajan ostaessa osuuden pelistäsi, osuuden hinta palautuu automaattisesti omalle pelitilillesi.
 13. Mikäli jokin osuus jää myymättä, osuudet jäävät pelin tekijälle
   

Pelitiedoston jakaminen osiin

Voit pelata porukalla myös ennakkoon luotuja pelitiedosto-pelejä, jotka ladataan yksitellen pelijärjestelmään. Osuuksiin jakaminen vaatii pelitiedostoon yhden lisärivin, jolla määritellään osuuksiin jakaminen.

Lataamisen jälkeen järjestelmä tarkistaa sekä tiedoston oikeellisuuden että pelit mahdollisten virheiden ja poisjääntien varalta. Pelit mahdollisine muutoksineen esitetään näytöllä ja ne on vielä erikseen hyväksyttävä ennen niiden siirtämistä totojärjestelmään. Tarkista tässä vaiheessa pelit mahdollisten virheiden ja muutosten varalta. Tarkista aina myös vielä hyväksymisen jälkeen, että pelit on todella pelattu; esimerkiksi viime hetkellä pelattaessa peli on saattanut jo sulkeutua.

Esimerkki
JAKO;20;19;K;E;E

Rivi sisältää JAKO-sanan, joka siis kertoo, että peli halutaan jakaa osiin. Esimerkkipeli on jaettu 20 osaan ja näistä osuuksista 19 on asetettu uudelleen myytäväksi. Rivin lopussa on kolme kertaa K tai E – kirjain. 
Valinnat ovat samat kuin normaalissa pelin jakamisessa ja samassa järjestyksessä (K = kyllä, E = ei): 

 • Myytävät osuudet näkyvissä kaikille (K/E)
 • Nimeni saa näkyä pelin laatijana (K/E)
 • Vain yksi osuus myyntiin pelaajaa kohden (K/E)
   

Jokainen pelitiedostossa oleva peli tulee olla jaettavissa valitulle osuuksien määrälle tasasentteinä.

Päivän Duo –kalkulaattorin jakaminen osuuksiin 

Valitse hevoset sekä kokonaissumma, jonka haluat pelata. Palvelu laskee optimaalisen panoksen jokaiselle yhdistelmälle siten, että voitto on jokaiselle yhdistelmälle mahdollisimman samansuuruinen. Duon minimipanos on yksi (1) euro, joten valitsemasi summa täytyy olla kokonaisluku.

 1. Pelin jakaminen osuuksiin tapahtuu klikkaamalla ”Jaa peli osiin”
 2. Valitse kuinka moneen osuuteen haluat jakaa pelisi ja kuinka monta osuutta haluat pitää itselläsi
 3. Voit tarjota pelisi osuudet muiden pelaajien ostettavaksi klikkaamalla "Myytävät osuudet näkyvissä kaikille" – valintaa
 4. Voit myös valita, haluatko nimesi muiden pelaajien nähtäville
 5. Voit myös valita, saako pelaaja ostaa vain yhden osuuden pelistäsi klikkaamalla "Vain yksi osuus myyntiin pelaajaa kohden"
 6. Tarkista ja hyväksy pelin tiedot
 7. Voit jakaa pelisi valitsemassasi sosiaalisessa mediassa tai muulla haluamallasi tavalla pelin mukana tulleen linkin avulla
 8. Toisen pelaajan ostaessa osuuden pelistäsi, osuuden hinta palautuu automaattisesti omalle pelitilillesi
 9. Mikäli jokin osuus jää myymättä, osuudet jäävät pelin tekijälle