Suomen Toto-pelikohteet

Suomessa järjestetään päivittäin vähintään yhdet ravit. Keskiviikkoisin ja perjantaisin järjestetään myös lounasraveja ja kesäisin kesäraveja, jolloin päivässä ravataan useammatkin kilpailut.

Kotimaan ravikilpailuissa pelataan päivittäin vähintään yhtä niin sanotuista T-peleistä, joissa pelaajan täytyy tietää 4-7 eri lähdön voittajahevoset. Numero kertoo pelattavien lähtöjen määrän.

T-pelien lisäksi kotimaan pelitarjontaan kuuluu ns. lähtökohtaisia pelejä, joita nimensä mukaisesti pelataan yhteen lähtöön kerrallaan. Voittajaa, Sijaa ja Kaksaria pelataan jokaiseen lähtöön, Troikkaa ja Päivän Duoa ennalta määrättyihin lähtöihin.

Pelaamaan >>


Arki-illat

Maanantaisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin päivän pääpelinä pelataan Toto4-peliä, joka on T-peleistä helpoin peli. Yhdellä 4 oikein -tuloksella on mahdollista voittaa kymmeniä tuhansia euroja.

Arki-iltojen Toto-pelimuodot

Toto4lähdöt 4-7, peliaika päättyy n. klo 19.15
Päivän Duolähdöt 6-7
Troikkalähdöt 6, 7
Voittaja, Sija, Kaksarijokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>


Tiistai

Tiistaisin pelataan uutuutena Toto5-peliä, joka on Toto4-peliä haastavampi, mutta tuo myös suurempia voittoja. Tiistain ravit järjestetään pääsääntöisesti Tampereen Teivossa. 

Kokeile Toto5-peliin vaikka suosittua porukkapelaamista!

Tiistain Toto-pelimuodot

Toto5lähdöt 4-8, peliaika päättyy n. klo 19.15
Päivän Duolähdöt 6-7
Troikkalähdöt 7, 9
Voittaja, Sija, Kaksarijokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>


Keskiviikko

Joka keskiviikko Helsingin Vermossa ravataan Toto65-kierros, joka on viikon toiseksi haastavin pelimuoto. Kuusi peräkkäistä, urheilullisesti tasokasta lähtöä takaavat keskiviikkoiltojen jännityksen! 

Kierrosta pääsee jännittämään myös MTV Totalin ja Katsomon kautta suorana lähetyksenä! Lue lisää tv-lähetyksistä >>

Keskiviikon Toto-pelimuodot

Toto65lähdöt 3-8, peliaika päättyy n. klo 19.15
Toto4lähdöt 6-9
Päivän Duolähdöt 7-8
Troikkalähdöt 5, 9
Voittaja, Sija, Kaksarijokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>


Lauantai

Toto-viikko kruunataan lauantaisin Toto76-kierroksen merkeissä. Kierrokset kiertävät viikoittain ympäri Suomen ja radalla nähdään sen hetken parhaimmat hevoset, joten urheilullinen ja pelillinen mielenkiinto on huipussaan! 

Koska pelaajan on tiedettävä seitsemän eri lähdön voittajahevoset, peli on haastava ja sen vuoksi suosittu. Toto76-pelissä otetaankin pelaajien kesken mittaa tiedosta ja taidosta. Suomessa Toto76-pelin voitot ovat yltäneet jopa satoihin tuhansiin euroihin.

Lauantain Toto-pelimuodot

Toto76lähdöt 4-10, peliaika päättyy n. klo 15.30
Toto4lähdöt 8-11
Päivän Duolähdöt 10-11
Troikkalähdöt 5, 9, 12
Voittaja, Sija, Kaksarijokaiseen lähtöön

Pelaamaan >>